Kapcsolat

Keress bátran!

Letscode HQ

Van egy jó témád, amiről szívesen néznél egy tutorialt, netán olvasnál róla a blogon? Ne tartsd magadban, írj nekünk!

Lépj velünk kapcsolatba!

Cégvezetőknek

A magyar piacról jelenleg húszezres nagyságrendű fejlesztő hiányzik. Ennek a hiánynak a pótlására egyre több startup születik, akik apró léptekben próbálják befoltozni mindezt, de ez a folyamat évekig eltarthat. Manapság egy junior fejlesztőt találni is rendkívüli költségekkel jár és hónapokba telhet.

Tanulmányok is bizonyítják, hogy a túlóra nem megoldás, az új fejlesztők pedig sokba kerülnek. Mi a teendő akkor? A technológia továbbra is rohamtempóban fejlődik és ki tudja, hogy mik kerültek már ki a piacra, ami nagyban meggyorsítja a fejlesztői munkáját? Keressen meg, lehet tudok segíteni!

Tanulni vágyóknak

Aki programozásra adja a fejét, igen hamar szembesül azzal, hogy bizony sosem lesz elég ideje arra, hogy mindent megismerjen, mindennek utánajárjon. Könnyedén el lehet veszni az eszközökben, mert hétről hétre üti fel a fejét egy újabb. Nem vagy biztos abban, merrefelé érdemes elindulni? Esetleg úgy érzed, hogy egy mentor segíthet? Szeretnél éles kóddal foglalkozni, felügyelet alatt? Keress meg és lehet tudok segíteni :)